Minne ollaan matkalla?

Viikon päästä Yleisradion kanavilla alkaa Hengaillaan-niminen ohjelma, joka on suomenkielinen versio Ruotsissa yli 30 vuotta lähetetystä "På spåret" -ohjelmasta. Knoppitietoa, ruokaelämyksiä ja musiikkia. Miten nämä saadaan mahdutettua yhteen ohjelmaan? Katso, kuuntele ja hämmästy.

Pelin maailmoissa Messukeskuksessa

Clash of Clans -pelin maailmanmestaruusmittelöt käynnistyvät Helsingin Messukeskuksessa ensi viikolla. Tämä erityisen tarkkaan varjeltu projekti on ollut järjestelmäsuunnittelun kannalta todella mielenkiintoinen ja haastava. Mutta uskon, että lopputulos on kaikilla osa-alueilla kiehtova ja toimiva.

SV ja TF

Tästä päivästä alkaa merkittävä puolentoista viikon projekti, kun muusikko-säveltäjä-tuottaja Steve Vai aloittaa äänitysprojektin Tampere Filharmonian kanssa. Studiogenes Oy toimittaa äänityslaitteiston ytimen, tarkkaamon ja suurimman osan mirkofoneista. Odotamme innolla tulevia viikkoja.

Musakerho

Muusikko, tuottaja ja opettaja Tuomas Wäinölä isännöi jälleen huomenna "Wäiskin musakerho" -lähetystä. Luvassa on teknikon työhön pureutuva erikoisjakso, jossa Tuomaksen kanssa keskustelemassa ovat Kimmo Ahola, Kimmo Aroluoma sekä Klas Granqvist. Rikotaanko lähetyksen pituusennätys???

Kunnas

Huomenna Helsingin Musiikkitalossa saa nauttia musiikista ja tarinoista, kun Vantaan Viihdeorkesteri ja Ako Kiiskin luotsaama yhtye yhdistävät voimansa Mauri Kunnaksen tarinoista kumpuavaan kerrontaan ja visuaalisiin ilmiöihin. Tämä erikoinen konsertti on kokemisen arvoinen.

10 vuotta juhlaa

Yksi Suomen merkittävimmistä ja parhaista tapahtumapaikoista, Turun Logomo, juhlii tänään 10-vuotista olemassaoloaan nykyisessä muodossa. Tuona aikana on ollut ilo vierailla, työskennellä ja viettää aikaa kyseisessä paikassa lukuisia kertoja. Talon on kerrassaan upea. Kiitos ja nähdään useasti jatkossa.

-

- - -

Urheilun merkeissä

Huomenna Suuri urheilugaala palaa menneen vuoden merkittävimpiin hetkiin ja nostaa esiin urheilun alan merkittävimpiä tekijöitä. Vallitsevien olosuhteiden takia tilaisuus toteutetaan ilman yleisöä studiotuotanona.

Uusia ääniä ja vanhoja ääniä uudelleen

Parin viikon päästä aletaan kuvata uutta The Voice of Finland -kautta, jossa uudet äänet pääsevät esille. Samoihin aikoihin jo ohjelmasta ennestään tutu äänet palaavat kuuluviin, kun aiempien kausien parhaimmisto kootaan The Voice of Finland All Stars -erikoistuotantoon.

Hiljainen kesä

Vuosia olen tällä alalla ollut eikä koskaan ole kesäkuun alussa ollut näin rauhallista eikä koskaan ole kesän kalenteri ollut näin tyhjä…