Suomi rakastaa 100 eri tavalla

Tällä viikolla alkaa syksyn televisiouutuuden Suomi Love 100 -ohjelman kuvausprojekti. Ohjelmaa esittelee sata suomalaista kappaletta, jotka ovat ihmisille tärkeitä ja kertovat näiden elämästä merkittäviä asioita. Studiogenes on mukana ohjelman tuotannossa.

Lurk

Pirkanmaalainen doom-metallin sanansaattaja Lurk aloittaa tällä viikolla uuden levynsä tuotannon Jyllin tiloissa. Nelihenkinen yhtye hyödyntää studion monipuolisia tiloje siten, että kaikki instrumentit voidaan äänittää samanaikaisesti ilman vuotoääniä. Julkaisun etenemistä pyritään seuraamaan näillä sivuilla.

Voice Kids tulee taas

Tulevana kesänä olemme jälleen mukana Voice Kids -ohjelman tuotannossa, jälleen kerran aiempaa vastuullisemmassa tehtävänkuvassa. Logomo ja Turku kutsuvat siis useaan otteeseen kesän aikana...

Huudetaan!!!

Huomenna Tampereella tehdään työtä hyvän asian eteen, kun Hatanpään Lukio ja Tammerkosken Lukio järjestävät Sampolan salissa Huuto! -nimisen hyväntekeväisyyskonsertin - esiintyjäkaartiin ovat lupautuneet muunmuassa Dave Lindholm sekä Unkiklubi-yhtyeen akustinen trioversio. Konsertin tuotto käytetään Tampereen kaupungin nuorisopsykiatrian poliklinikan toiminnnan tukemiseen ja Studiogenes Oy on mukana tukemassa tätä hyvää asiaa.

Ramppikuumetta

Nuorisoteatterifestivaali Ramppikuume palaa parin vuoden evakkoajan jälkeen Mikkelistä takaisin Kankaanpäähän. Studiogenes Oy:n ja festivaalin yhteistyö on omiaan kasvattamaan paikallisyhteistyöverkostoja ja onkin ilo olla ottamassa ensi kertaa toden teolla käyttöön uuden Kankaanpää-salin laitteistoa.

Uusin tulokas

Studion uusin tulokas, Yamaha SD-6455 kuparivirveli saapui tänään. Jo aiemmin hyllyyn asettui Yamaha Maple Custom Absolute.

Virvelit

Vähemmän, mutta enemmän

Vaikka Voice of Finland -ohjelman suoria lähetyksiä on tällä kaudella vain neljä kappaletta, ei se tarkoita vähempää sisältöä tai vähempiä elämyksiä. Tiedossa on ainakin valtaisa viihdeorkesterijakso sekä aiempaa häikäisevämpiä artistivieraita maailman huipulta. On ilo olla mukana...

No osataanhan me

Kaakonkulman Ääni, Pekka Olava ja Studiogenes Oy yhdistävät osaamisensa, kun Erin tämän viikon sunnuntaina aloittaa Sä osaat -konserttikiertueensa. Uusi, vahvistettu orkesteri tuo tämän musiikkielämyksen maan keskeisimpiin kaupunkeihin. Tule todistamaan...

Se on jatsii...

Tämän vuoden aikana on virinnyt uusi, hedelmällinen yhteistyökuvio Suomen kärkikaartin jazz-muusikoista ja kolmesta rap-artistista koostuvan Ricky-Tick Big Band & Julkisen Sanan kanssa. Tämä kollektiivi jatkaa esiintymisiään huomenna Tampereella ja viikonloppun Flame Jazz Cruisella m/s Viking Gracella. “Riimit on rautaa, torvet messinkii...”

Syksy ruudun takana

Tälläkin syyskaudella Studiogenes Oy on mukana erinäisissä televisiotuotannoissa. Esimerkiksi Tanssii tähtien kanssa- ja Idols-ohjelmien tuotannossa olemme erittäin läheisesti mukana. Samoin myös Voice of Finland-ohjelmasta aloitetaan kolmannen tuotantokauden toteuttaminen, johon myöskin osallistumme.